Sherbimet

Tek ne do te gjeni te gjitha kushtet e nevojshme per ta bere  qendrimin tuaj te rehatshem dhe shume komod.

Bar

Restorant

Ambjent i Gjelberuar

Parking

Internet

Aktivitete Argetuese

Plazh Privat

Sherbim 24h